Agroturisme


El turisme rural o agroturisme és l'activitat turística que es realitza en un espai rural, habitualment en petites localitats. Així Fulleda és un d'aquells espais idonis per a aquesta pràctica.L'agroturisme o turisme rural permet conèixer de prop el territori. La seva cultura, les seves tradicions, la gastronomia, les maneres de fer, les persones que viuen a l'entorn rural, els paisatges i les construccions peculiars, i la natura en el seu màxim esplendor.


A Fulleda podreu gaudir del paisatge, i podreu conèixer el territori gràcies a l'amplia xarxa de camins rurals que uneixen diferents poblacions de la zona, o bé per les rutes senyalitzades per practicar el senderisme, la bicicleta de muntanya (btt) o fins i tot el passeig a cavall. Una de les rutes més importants és la ruta dels miradors i les fonts de Fulleda, un itinerari circular de 30km que permet descobrir els més bells racons del terme de Fulleda. Fonts, construccions de pedra, corriols pel mig del bosc, espais amb vistes panoràmiques i molt més. Trobareu tota la informació sobre aquesta ruta i d'altres a la web de Natura i Esport de Fulleda.


A Fulleda també podreu gaudir dels productes locals, com l'oli d'oliva verge extra d'olives arbequines, les ametlles, ja siguin torrades o garrapinyades, les postres típiques de la zona, i els bons vins que ofereix el Celler Matallonga, un celler familiar que aposta pel territori, oferint uns vins excepcionals. No deixeu de visitar la web del Celler Matallonga per conèixer les seves propostes.


A Fulleda podreu conèixer com es feia l'oli d'oliva fa uns anys visitant l'antic molí d'oli, un espai museïtzat amb la maquinària de l'època. La visita anirà acompanyada d'una explicació de com funcionava el molí d'oli.


Com podeu veure l'oferta agroturística a Fulleda és molt amplia, us convidem a visitar la web de turisme de Fulleda, per ampliar més informacions i conèixer les darreres novetats.

I si voleu passar uns dies a Fulleda, ja sabeu que podeu reservar el vostre allotjament aquí.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada